Forum klanu Hord Orc
TaurenExi zajebiscie ku^wa walczysz jak ty przez cala walke uciekasz i czasami mnie atakujesz...
Tasuki jesli tak niektorzy maja walczyc to sory wtedy ja p@er#ole takie eventy... ;/ ;/
Hahah, dzisiaj zauwazylem ze mialem sprit shoty a-grade a nie blessed spiritsoty to dlatego takie slabe hity... czekam na nastepny event ale z buffami od town bufferow..
Ostatnio edytowany przez Zoolwik (2007-07-22 13:13:11)
Grim po pierwsze wszystkie triki dozwolone ja na twoim miejscu wziol bym luk... sluchaj ktos by ci zjehal hp robisz freenzy i ten skill co dodaje hp i masz full hp i w pizdu p ataku to takie trudne?
przynajmniej uczycie sie walczyc na takich zawodach:P ale jak widzialem na slef buffach slabo wam idzie z tego co widze ze slabszym ekwipunkiem opolowe klanu bym rozjebal na zwyklym serwie:)
po 1 jak szlem do was to predator mnei zaczal lac..wiec jak bylem na arenie to batle roar wlaczylem zeby mi hp dodalo... no dobra wykombinuje cos nastepnym razem... walic to
Morra
Heej moze temat nie do tego co chcem powiedziec ale poinformuje ze niestety nie bedzie mnie przez caly miesiac sierpien w grze bo jade do roboty w Szwecji ( "służba nie drużba co nie rysiu" ) muahahhaha ale nie myslcie ze zarabiam na donate nie nie nie... chociaz jak bede mial za duzo kasy to sie zobaczy hahaha........ Narczos wam
Edit : zmieniam zdanie a mianowicie: jebac donate .(!) haha xP
Ostatnio edytowany przez Adijos (2007-07-23 09:33:17)
Ork-Szaman
tasuki ...rozjebac...pffffff...no coment...